Kombiner overnatting i Oslo med interessen for motorsport

Motorsport har vært en stor del av bilverdenen i mange år, og det finnes mange ulike arrangementer man kan dra på hvis man har interesse for motorsport. I Oslo finner man flere arrangementer innen motorsport som blir arrangert på en årlig basis. Som besøkende i Oslo har man tilgang til mange flotte hoteller, og det finnes noe i enhver prisklasse.

Når man skal ta inn på hotell i Oslo, så er det lurt å gjøre litt undersøkelser i forkant, slik at man finner et hotell som passer ønskene man har. Hvis man skal på et bestemt arrangement innen motorsport, så kan det være lurt å finne et hotell som er i nærheten av der arrangementet blir satt opp.

Oslo Motor Show

Oslo Motor Show er et stort arrangement innen motorsport, og det blir arrangert årlig. I 2014 kunne arrangementet feire 5 års jubileum, og det ble markert med et enda bedre show. Oslo Motor Show regnes for å være det beste og råeste showet i Norge innen motorsport, og det er flere grener innen motorsport som får delta. Når man besøker Oslo Motor Show, får man se det aller meste innen motor, bil og motorsykler. Det blir også satt opp et eget show med flere konkurranser. Showet blir satt opp med en egen bane som er bygget for utendørsbruk, og der vil man få se motorsport innen dragrace, drifting, crosskart og sprintrally. Arrangementet har også en utrolig flott utstilling av både biler og motorsykler, og utstillingsobjektene blir plukket ut fra hele Skandinavia. Det er varemessen i Lillestrøm som blir brukt til å arrangere Oslo Motor Show.

Sprintrally på Bjerkebanen i Oslo

Sprintrally er en populær gren innen motorsport, og hvert år blir det arrangert et løp innen sprintrally i Oslo. Det er Bjerkebanen som blir brukt i løpet, og løpet blir satt opp med bestemte regler som skal følges. Det er totalt to kvalifiseringsrunder, og det blir deretter satt opp finaler hvor det er to og to deltagere som starter diagonalt over banen. Alle er velkomne til å delta som tilskuere, og løpet er åpent for både barn og voksne. Hvis man møter opp som en familie, så får man også en spesiell pris på inngangsbilletten. Løpet blir arrangert på sommeren hvert år.

Gokart

Innendørs motorsport i Oslo

Når man er på besøk i Oslo, har man også enkel tilgang til Norges største og mest profesjonelle gokartsenter. Det er Harald Huysman Karting man skal oppsøke, og det finner man på Alnabru i Oslo. Senteret har en stor innendørsbane som brukes til gokartkjøring. Det er mulig for både voksne og barn å besøke senteret, og besøkende mellom 5 og 11 år har tilgang til en egen bane som er bygget kun for barn. Alle som er over 15 år, kan bruke den store innendørsbanen, og man får kjøre en gokart som har en toppfart på 50 km/t. Besøkende som er mellom 12 og 14 år, får muligheten til å foreta testkjøring gjennom et nytt tilbud som senteret har satt opp.